Παραχώρηση κοντέινερ στο Γ.Ν. Σύρου από τον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου-ΟΝΕΧ

Newsroom
24/03/2020 16:28
 
 
 

 

Ένα κοντέινερ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παραχώρησε ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας Σύρου-ΟΝΕΧ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Τις ευχαριστίες του για την ενέργεια αυτή εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα για την άμεση παρέμβασή του τελευταίου που αφορά στην απολύμανση και τη μεταφορά του κοντέινερ στο χώρο του νοσοκομείου.

«Σ’ αυτή την κρίσιμη και δύσκολη επιδημική περίοδο που διανύουμε, ο καθένας με τον τρόπο του αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του στον συνάνθρωπο. Η πρωτοβουλία αυτή έχει μέγιστη σημασία καθώς συνδράμει στην υλοποίηση των δράσεων, που έχουν στόχο τη μέριμνα και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ο κοινός “βηματισμός” στην αντιμετώπιση της πανδημίας αποδεικνύει ότι οι τοπικές κοινωνίες, στέκονται αρωγοί με οποιαδήποτε τρόπο, στηρίζοντας το σύστημα υγείας» δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.