Χαρδαλιάς: Σε διαφορετικές ημερομηνίες η καταβολή των συντάξεων

Άκης Αξαόπουλος
13/04/2020 6:58
 
 
 

 

Μήνυμα προς τους δύο ιερείς που αγνόησαν τις απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς, σημείωσε: «Οι λειτουργίες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και οι εκκλησίες θα είναι κλειστές για όλη την εβδομάδα. Θα εφαρμοστεί ο νόμος χωρίς εξαιρέσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία τήρησε τις απαγορεύσεις, εκτός από δύο εξαιρέσεις. Κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν είναι πιο πιστοί από τους άλλους και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών μας». Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επανέλαβε ότι «δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων κατά τις γιορτές του Πάσχα».

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης ότι η καταβολή των συντάξεων τον Απρίλιο θα γίνει σε διαφορετικές ημερομηνίες ώστε να αποφευχθούν ουρές στις τράπεζες.

· ΙΚΑ, ΟΤΕ, Τραπεζών 22 και 24 Απριλίου
· ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΕΑ 27 Απριλίου
· Δημοσίου, ΔΕΗ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ 29 Απριλίου

Παράλληλα ανέφερε ότι μέχρι τις 20 Απριλίου παρατείνεται ο περιορισμός στην κίνηση των πολιτών στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Επίσης, συνεχίζεται μέχρι τις 24 Απριλίου η καραντίνα στη Μεσοποταμιά. Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης την παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους Δήμους Καστοριάς και Ξάνθης.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 110 times, 1 visits today)