Ανακύκλωση στη Σύρο: «Βοηθάω το περιβάλλον, βοηθάω την κοινότητα»

Newsroom
23/10/2020 11:22
 
 
 

Τις επιταγές τροφίμων και σχολικών ειδών (οι οποίες προέρχονται από την ανταποδοτική ανακύκλωση ρούχων και παπουτσιών και εξαργυρώνονται σε καταστήματα του νησιού) μοίρασε χθες ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Μέσω δελτίου Τύπου, ο Φο.Δ.Σ.Α. ευχαρίστησε την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, την ΚΑΡΙΤΑΣ Σύρου, την εταιρεία Recycom, την εταιρεία Μεταφορών «Ερμής Σύρου», τις επιχειρήσεις «Ροσσολάτος Super Market» και «ΝΕΜΕΤ σχολικά» (στις οποίες εξαργυρώνονται τα κουπόνια) και όλους τους πολίτες της Σύρου που, από την πρώτη στιγμή, αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και εξακολουθούν να την στηρίζουν με την ίδια θέρμη, τηρώντας βέβαια τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού.


Σημειώνεται ότι μέσα σε διάστημα 9 μηνών, από τους κόκκινους κάδους της ανταποδοτικής ανακύκλωσης που έχουν τοποθετηθεί στον δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον του Super Market «Σκλαβενίτης» και έμπροσθεν του ιατρείου του Φοίνικα συγκεντρώθηκαν 18 τόνοι ρούχων και παπουτσιών.

(Visited 58 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.