«Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο» και στη Σύρο!

Newsroom
17/05/2021 12:58
 
 
 

Στον 1ο virtual Ποδηλατικό Γύρο που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου και με σύνθημα «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο» καλεί τους Συριανούς και τις Συριανές ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, επίσημος υποστηρικτής της δράσης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών – Φίλων Ιατρών Αθηνών.

Λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ο ποδηλατικός γύρος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά απ’ όπου κι αν βρίσκονται οι συμμετέχοντες, με απαραίτητη προϋπόθεση την «θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας».

Η 6η Ιουνίου («Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου») είναι ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.

«Σας καλούμε να φορέσουμε τις μπλούζες και τα καπέλα μας, να ανέβουμε ξανά στα ποδήλατά μας, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, μεμονωμένα ή με παρέα, και να ανεβάσουμε τη φωτογραφία μας ως μήνυμα εν συναίσθησης, αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας κι ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Δήμου.

Εγγραφές μόνο ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/895bn7dz. Η φόρμα εγγραφής κλείνει στις 3/6/2021 και ώρα 00:00.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. (www.anticancerath.gr)

Μοιράσου την εμπειρία σου στα social media και γίνε μέρος του μεγαλύτερου αθλητικού event για τον Καρκίνο !

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ #ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ_ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ #ΕΝΑΝΤΙΑ_ΣΤΟΝ_ΚΑΡΚΙΝΟ!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*