Καλό ταξίδι κυρα-Πόπη… Καλή αντάμωση με το Γιώργο

Άκης Αξαόπουλος
21/05/2021 13:16
 
 
 

 

Έφυγε από τη ζωή η αρχόντισσα της παραλίας, η “βασίλισσα” της εστίασης στη Νάξο, η Πόπη Μαργαρίτη. Η παραδοσιακή ταβερνιάρισσα που τάισε χιλιάδες κόσμου στο μαγαζί της στο κέντρο της παραλίας.

Η κυρα- Πόπη, έσβησε αθόρυβα κι απλά μέσα στο σπίτι της στη Χώρα της Νάξου την ώρα που κατέβαινε στο μαγαζί της οικογένειας έχοντας δίπλα της τις πολυαγαπημένες της κόρες Γεωργία και Κατερίνα. Πήγε να συναντήσει το Γιώργο της που λάτρευε και έφυγε νωρίς …και τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη.

Η κυρα-Πόπη ήταν μια δυναμική γυναίκα που σε όλη της τη ζωή πάλευε για την ευημερία της οικογένειας της και πάντα αποτελούσε το στυλοβάτη της οικογένειας. Η οικογενειακή ταβέρνα στην παραλία αποτελούσε το σημείο αναφοράς γι αυτήν. Πόσοι και πόσοι δεν έχουν γευτεί από τα χεράκια της μεζέδες, ψητά, σαγανάκια και όλα που τόσα και τόσα χρόνια σέρβιρε στο Popi’s Grill. Οι φωτογραφίες της έχουν φιγουράρει σε εφημερίδες και περιοδικά διεθνούς φήμης και γι αυτήν μιλούσαν όλοι με τα καλύτερα λόγια.

Παρά τα χρόνια της και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με διάφορα θέματα υγείας το μαγαζί της δεν το εγκατέλειψε ποτέ! Με όλες τις τις δυνάμεις μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, της άρεσε να βρίσκεται εκεί, να συναντά ανθρώπους και να δίνει κατευθύνσεις για τη λειτουργία του.

Η κυρα-Πόπη δεν υπάρχει πια. Είναι εκεί στα ουράνια δίπλα στο Γιώργο της και τον κυρ-Αντώνη που μαζί πάλευαν για τα παιδιά τους μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος. Ο “λογισμός” της όμως θα τρέχει και στις κόρες και τα εγγόνια της που λάτρευε…

Καλό ταξίδι κυρα-Πόπη!

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 22 Μαΐου στις 12:30 στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας και η ταφή στο νεκροταφείο του Αγερσανίου.

Καλό ταξίδι κυρα-Πόπη… Καλή αντάμωση με το Γιώργο

(Visited 5.101 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*