Μήνυμα Μανώλη Γλυνού για τις Πανελλήνιες: «Η επίτευξη του στόχου θα είναι η κινητήριος δύναμη»

Newsroom
14/06/2021 09:39
 
 
 

Η ψυχραιμία, η δύναμη, η αντοχή και η συνεχής προσήλωση στον στόχο θα είναι τα όπλα των μαθητριών και των μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, σύμφωνα με τον επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» Μανώλη Γλυνού.

Στο μήνυμα του για την έναρξη των εξετάσεων, ο κ. Γλυνός επισήμανε ότι οι αντοχές των παιδιών θα δοκιμαστούν, όμως επειδή ξέρουν να αγωνίζονται και σε εύκολες και σε δύσκολες συνθήκες, θα καταφέρουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

 

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Γλυνού:

Εκκίνηση σήμερα των Πανελλήνιων Εξετάσεων και δεκάδες μαθητές από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, ρίχνονται στη μάχη για να κάνουν τα όνειρα τους πράξη.

Για να ανεβάσουν τον πήχη της ζωής τους ψηλά για να φθάσουν εκεί που ονειρεύτηκαν. Οι εξετάσεις είναι το τέλος ενός κύκλου ζωής και η αρχή ενός άλλου και ανοίγουν για όλους νέους δρόμους.

Για άλλη μια φορά, όλοι οι υποψήφιοι προετοιμάστηκαν για τις εξετάσεις υπό δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας και των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού. Τα κατάφεραν όμως γιατί ξέρουν να αγωνίζονται και σε εύκολες και σε δύσκολες συνθήκες.

Γιατί, παρά την αγωνία, έχουν προτεραιότητα τον τελικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στη σχολή της επιλογής τους. Ο στόχος, άλλωστε, θα είναι η κινητήριος δύναμη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

Παρά το γεγονός ότι οι αντοχές τους θα δοκιμαστούν, είμαι σίγουρος πως θα πετύχουν, γιατί θα αγωνιστούν έχοντας ως όπλα στη φαρέτρα τους την ψυχραιμία, τη δύναμη, την αντοχή και τη συνεχή προσήλωση στο στόχο τους.

Εύχομαι σε όλους και όλες τις υποψήφιες καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

(Visited 49 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*