Ευχές Κόκκινου στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες: «Να είστε ψύχραιμοι και δυνατοί»

Ευχαριστήριο μήνυμα του Χαράλαμπου Κόκκινου
Newsroom
14/06/2021 4:57
  •  
  •  
  •  

Μια καθοριστική μάχη, που όμως δεν καθορίζει αποκλειστικά το μέλλον των παιδιών χαρακτήρισε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Ν. Αιγαίου» ευχήθηκε καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές που παίρνουν μέρος στις εξετάσεις και υποστήριξε ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι διαρκής για όσους θέλουν να αξιοποιούν τις πολλές ευκαιρίες που δίνει η ζωή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Κόκκινου:

Με αφορμή την σημερινή έναρξη των Πανελληνιων Εξετάσεων απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν σε αυτές.

Ο μαθητικός κόσμος της χώρας μας – μεταξύ αυτών και οι μαθητές των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου – ταλαιπωρήθηκε από τις συνέπειες της πανδημίας του covid-19 και το μεγάλο χρονικό διάστημα του lockdown. Παρακολούθησαν τα μαθήματα τους μέσω τηλεκπαιδευσης, μακριά από τις σχολικές αίθουσες, τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές και συμμαθήτριές τους.

Σήμερα μπαίνουν σε μια μάχη που καθορίζει πολλά άλλα… όχι τα πάντα για το μέλλον τους. Να είναι ψύχραιμοι, υγιείς και δυνατοί. Το ίδιο και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί. Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι διαρκής για όσους θέλουν να βελτιώνονται καθημερινά και να αξιοποιούν τις πολλές ευκαιρίες που μας δίνει η ζωή.

Καλή Επιτυχία!

(Visited 34 times, 1 visits today)