Αιτήσεις για πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας

Newsroom
21/07/2021 11:12
 
 
 

Την εκκίνηση διαδικασίας για την υλοποίηση από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. του Προγράμματος Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας για τον κύκλο περιόδου 2021-2022 ανακοίνωσε το Τμήμα Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι εργαζόμενοι/ες που είναι:

α) υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού),

β) μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι/ες δεν έχουν αιτηθεί ή και ενισχυθεί από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής,

γ) μισθωτές/αυτοαπασχολούμενες στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην συγχρηματοδοτούμενη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Κύκλος 2021-2022 πλην αποκλείονται του δικαιώματος λήψης voucher της Δράσης αυτής λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού της και επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας.

Συνίσταται οι ενδιαφερόμενοι/ες να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), προκειμένου να ενημερωθούν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής μέχρι και την 3η Αυγούστου 2021.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*