Οι τελειόφοιτοι της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού στον Π.Ι.Ι.Ε.Τ.

admin
10/05/2016 08:25
 
 
 

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’, τελέσθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου δέηση υπέρ υγείας και προόδου μπροστά στην αγία Εικόνα της Μεγαλόχαρης για τους τελειόφοιτους Δοκίμους της 4ης τάξεως της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων του Π.Ν. με συνοδό τον Πλωτάρχη ΠΝ Χ. Λελη, οι οποίοι επέβαιναν επί του ΕΚΠ ΚΥΚΝΟΣ Ι της ΣΝΔ με κυβερνήτη τον Πλωτάρχη ΠΝ Γ. Φραγκιαδάκη.

Τους Αξιωματικούς και Δοκίμους καλωσόρισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, μεταφέροντας τις ευχές του μητροπολίτη Σύρου και προσφέροντας τις αναστάσιμες ευλογίες.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Μαυσωλείο της «ΕΛΛΗΣ» και στα μουσεία του Ιερού Ιδρύματος, ενώ εξιστορήθηκε η εύρεση της αγίας Εικόνας.

Ακολούθησε μικρά δοχή στην αίθουσα τελετών του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, όπου εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής ο Γ.Γ. προσέφερε αναμνηστικά ενθύμια και βιβλία εκ των εκδόσεων του Ιερού Ιδρύματος.

Ο Λιμενάρχης Τήνου Υποπλοίαρχος ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό στους Αξιωματικούς και Δοκίμους, ευχόμενος καλή επιτυχία στην αποστολή τους, ενώ επέδωσε τον θυρεό και αναμνηστικά ενθύμια του Λιμεναρχείου.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, επίσκεψη στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου Τήνου, ενώ πριν τον απόπλου τελέστηκε αγιασμός στο εκπαιδευτικό σκάφος ΚΥΚΝΟΣ Ι του ΠΝ.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*