Συνεργασία της Cyprus Airways με την Sky Express

Άκης Αξαόπουλος
24/09/2019 14:28
 
 
 

 

Η Cyprus Airways έχει υπογράψει συμφωνία διασύνδεσης με τον ελληνικό αερομεταφορέα Sky Express. Η συμφωνία που τέθηκε σε ισχύ το Σεπτέμβριο θα προσφέρει περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες στους επιβάτες της Cyprus Airways, καθώς μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη σε άλλα μέρη της Ελλάδας και των ελληνικών νησιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πτήσεις της Cyprus Airways προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μπορούν πλέον να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε 29 αεροδρόμια στην Ελλάδα και στα ελληνικά νησιά με πτήσεις της Sky Express. Αυτή η νέα συμφωνία επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδεύουν στο δίκτυο της Sky Express με την ευκολία μιας μόνο κράτησης εισιτηρίου. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν το ταξίδι τους μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα. Σύντομα θα μπορούν να κάνουν κράτηση και μέσω της cyprusairways.com.

Οι προορισμοί που εξυπηρετούνται με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα είναι: Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σύρος, Μύκονος, Ηράκλειο, Ζάκυνθος, Πάρος, Κάρπαθος, Ικαρία, Κύθηρα, Σκιάθος, Χίος, Μήλος, Νάξος, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Αλεξανδρούπολη,  Μυτιλήνη, Σάμος, Λήμνος, Ιωάννινα, Χανιά και Κάλυμνος. Με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι:  Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη και Σκύρος.

“Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με την Sky Express αποτελεί ορόσημο για τη στρατηγική μας να διαφοροποιήσουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη συνεργασία σημαντική είναι το γεγονός ότι συνδέουμε με επιτυχία την Κύπρο με 29 ακόμη αεροδρόμια στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά μέσω των πτήσεων μας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μια μόνο κράτηση”, δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express κύριος Γιάννης Λυδάκης δήλωσε: «H νέα συμφωνία διασύνδεσης με την Cyprus Airways καταδεικνύει την εξωστρέφεια της εταιρείας μας, έτσι ώστε να απεικονίζονται αλλά και να μεγιστοποιούνται τα οφέλη των επιβατών αλλά και του διευρυμένου δικτύου μας. Επίσης, είναι εξέχουσας σημασίας για την ελληνική οικονομία, τόσο για την προστιθέμενη αξία που δημιουργεί, όσο και για τη συμβολή της στη γενικότερη τουριστική ανάπτυξη της  Ελλάδας. Γι’ αυτό το λόγο, η Sky Express έχει εντάξει στους στρατηγικούς της στόχους τις συμφωνίες διασύνδεσης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της».

 

Πηγή: alphanews.live

 

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*