9 εκατομμύρια click στις επιχειρήσεις που προβάλλονται στην τουριστική πύλη του Επιμελητηρίου

Newsroom
10/01/2022 17:21
 
 
 

9 εκατομμύρια επισκέψεις (click) από 188 χώρες δέχτηκαν οι επιχειρήσεις που έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα δωρεάν προβολής στην τουριστική πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων e-kyklades.gr, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση60% σε σχέση με το 2020.

Συνολικά περισσότεροι από 790.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν μέσα στο 2021 το e-kyklades.gr για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις Κυκλάδες τόσο ως τουριστικό προορισμό, όσο και για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον νομό.

Αναλυτικά ο αριθμός των προβολών ανά κλάδο:

*Διαμονή: 4,6 εκατομμύρια click (αύξηση 60%).

*Εστίαση: 1,6 εκατομμύριο click (αύξηση 55%).

*Μεταφορές: 1,2 εκατομμύριαclick (αύξηση 87%).

*Διασκέδαση: 574.000 click (αύξηση 50%).

*Τοπικά Προϊόντα: 555.000 click (αύξηση 40%).

*Δραστηριότητες: 422.000 click (αύξηση 50%).

*Εμπορικές επιχειρήσεις: 86.000 click.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό ποιοτικό στοιχείο αποτελεί ο διπλασιασμός της online κινητικότητας προς τις εταιρικές ιστοσελίδες σε ποσοστό που παρουσίασε αύξηση 105% σε σχέση με το 2020! Συγκεκριμένα 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες οδηγήθηκαν από τοsite προβολής της επιχείρησης στο e-kyklades.gr στην εταιρική τους ιστοσελίδα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα για τα 1700 καταλύματα που προβάλλονται στην τουριστική πύλη καθώς παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις μέσω του portal. Με τον τρόπο αυτό είναι φανερό ότι το e-kyklades.gr δημιουργεί online κινητικότητα, την οποία διοχετεύει απευθείας στις επιχειρήσεις, δίνοντας τους την ευκαιρία να προβάλουν περεταίρω τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Το e-kyklades.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη έγκυρης πληροφόρησης για τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων, αλλά και προβολής του συνολικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με 10.000 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, 5000 επιχειρήσεις και περιεχόμενο σε 8 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο που έχει δημιουργήσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τους επιχειρηματίες-μέλη του, αφού μέσα από τη δημιουργία εταιρικής προβολής (miniwebsite) τους παρέχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ προβολής των επιχειρήσεών τους.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, όπως είναι αυτή της πανδημίας, το e-kyklades.grδείχνει τη δυναμική του και την κορυφαία θέση που κατέχει στην ενημέρωση για τις Κυκλάδες, χωρίς μάλιστα διαφημιστική προβολή.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το e-kyklades.gr αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο προβολής και προώθησης για τους επιχειρηματίες των Κυκλάδων να προωθήσουν την επιχείρησή τους σε όλο τον κόσμο και αξίζει να έχει και τη δική τους υποστήριξη.

(Visited 112 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*