Περιοδεία Κατερίνας Μονογυιού σε Σαντορίνη, Ίο και Νάξο

Newsroom
05/04/2022 11:54
 
 
 

 

Σε Σαντορίνη, Ίο και Νάξο περιόδευσε τις τελευταίες μέρες η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Η κα Μονογυιού παρευρέθηκε, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Περιφερειακή Ενότητα Σαντορίνης, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση εργασίας με τον κ. Λευτέρη Αναπλιώτη, Πρόεδρο του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων «Ατλαντίδα» και μέλη του Δ.Σ. Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκε η έναρξη της επικείμενης τουριστικής σεζόν, η προώθηση των παγίων αιτημάτων του Σωματείου, καθώς και η ανασφάλεια που έχει προκληθεί στον τουριστικό κλάδο λόγω του πολέμου.

Στη συνέχεια, η βουλευτής Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας και με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εκμισθωμένων Οχημάτων Ε.Ι.Χ. Με Οδηγό Κυκλάδων και του Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων Δημοσίας Χρήσεως Σαντορίνης, παρουσία του Επάρχου Θήρας κ. Χαράλαμπου Δαρζέντα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα μεταφορικά έργα του νησιού, όπως επίσης και στις βελτιστοποιήσεις και αναβαθμίσεις του οδικού δικτύου.

Τέλος, η κα Μονογυιού επισκέφτηκε τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Θήρας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο και τα μέλη της τοπικής οργάνωσης για ζητήματα επικαιρότητας και καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους της Σαντορίνης.

 

Σε Ίο και Νάξο

Η βουλευτής Κυκλάδων πραγματοποίησε, επίσης, τριήμερη περιοδεία στην Ίο. Εκεί, παρέστη στην Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών στον Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ιητών κ. Γκίκα Γκίκα, με τον οποίο συζήτησε για την έναρξη την επικείμενης τουριστικής σεζόν και για την τεράστια αύξηση ακτοπλοϊκών αφίξεων που καταγράφηκε στο νησί το 2021. Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκαν τα έργα υποδομών του νησιού, καθώς και ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους της Ίου. Η βουλευτής Κυκλάδων συνάντησε, επίσης, φορείς του νησιού με τους οποίους συζήτησε για λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Επιπρόσθετα, η κα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα επικαιρότητας, στην οργάνωση του κόμματος, καθώς και στην πορεία προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στο τελευταίο αντίο στην σπουδαία τραγουδίστρια της νησιώτικης μουσικής Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη στη Νάξο.

(Visited 251 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*