Τα έργα Κύθνου και Φολεγάνδρου στο επίκεντρο συνάντησης του  Γιώργου Λεονταρίτη με τους Δημάρχους των δύο νησιών

Newsroom
29/04/2022 00:53
 
 
 

 

Η πορεία των έργων που υλοποιούνται στην Κύθνο και στη Φολέγανδρο, καθώς και η ολοκλήρωση εκείνων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχαν χθες το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και οι δήμαρχοι Κύθνου και Φολεγάνδρου Σταμάτης Γαρδέρης και Ευθαλία Παπαδοπούλου.

Όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων σε σχετική ανακοίνωση, κοινή ήταν η διαπίστωση των δύο δημάρχων για την καθοριστική συνδρομή της Περιφέρειας στην προώθηση αναπτυξιακών έργων στα νησιά τους με σημαντικές χρηματοδοτήσεις και απεμπλοκή γραφειοκρατικών αγκυλώσεων.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Λεονταρίτης: “Η γόνιμη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί πρωταρχικό μέλημα καθώς έχει άμεσο αντίκτυπο στην επίτευξη του στόχου της τοπικής ανάπτυξης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Παρά τις δυσκολίες,- λόγω της πρωτόγνωρης περιόδου που διανύουμε – εξαντλούμε τις δυνατότητές μας ανταποκρινόμενοι σε οτιδήποτε είναι ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο”.

(Visited 36 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.