Κατερίνα Μονογυιού: 200.000€ σε Νάξο, Σίφνο και Φολέγανδρο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίεςκατολισθήσεις ορεινή Νάξος
Newsroom
27/05/2022 01:16
 
 
 

 

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα χρηματοδοτούνται 47 Δήμοι με το συνολικό ποσό ύψους 8.710.000€, στο πλαίσιο του Προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α ́ και β ́ βαθμού της χώρας.

Ειδικότερα, στις Κυκλάδες θα χορηγηθούν τα ακόλουθα ποσά στους παρακάτω Δήμους:

-Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 140.000€
-Δήμος Σίφνου, 30.000€
-Δήμος Φολεγάνδρου, 30.000€

Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εργάζεται μεθοδικά και με συγκεκριμένο σχεδιασμό τόσο για την πρόληψη όσο και για την αποκατάσταση των ζημιών από φυσικές καταστροφές και στηρίζει έμπρακτα τους Δήμους μας. Η αποκατάσταση των υποδομών που επλήγησαν από θεομηνίες και η έγκαιρη πρόληψη για τέτοια φαινόμενα αποτελούν προτεραιότητες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την ιδιαίτερη μέριμνα του και την καθοριστική συμβολή του στη χρηματοδότηση τριών Δήμων των Κυκλάδων μας με το συνολικό ποσό των 200.000€».

(Visited 102 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.