Τριήμερη περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού σε Μήλο, Κίμωλο και Σέριφο

Newsroom
22/06/2022 16:31
 
 
 

Σε Μήλο, Κίμωλο και Σέριφο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Η κα Μονογυιού επισκέφτηκε την Μήλο για την Μεγάλη Γιορτή των Ιερών Κατακομβών και παρέστη στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Τρυπητής, όπου τελέσθηκε τρισαρχιερατικός εόρτιος Εσπερινός χοροστατούντος του Θεόφιλ. Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μάνης κ. Χρυσοστόμου και Σύρου-Μήλου κ. Δωροθέου Β’.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Μήλου κ. Μικέλη για τα θέματα υποδομών του νησιού, καθώς και για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν. Στη συνέχεια, η βουλευτής της ΝΔ συνάντησε στελέχη και μέλη της ΔΗΜ. ΤΟ Μήλου και συζήτησαν για λύσεις σε θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους της Μήλου.

Έπειτα, η κα Μονογυιού επισκέφτηκε την Κίμωλο, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Μήλου-Κιμώλου κ. Κώστα Μακρή. Η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κιμώλου κ. Βεντούρη, τον Αντιδήμαρχο Κιμώλου κ. Σάρδη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Λογοθέτη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα έργα υποδομών του νησιού, καθώς και ζητήματα καθημερινότητας στο νησί της Κιμώλου. Η κα Μονογυιού συνομίλησε και με κατοίκους του νησιού και κατέγραψε τους προβληματισμούς τους.

Τέλος, η βουλευτής Κυκλάδων περιόδευσε στη Σέριφο, όπου επισκέφτηκε την Μονή των Ταξιαρχών και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Ρεβύνθη για τα τρέχοντα θέματα του νησιού, ενώ συζήτησαν για την εξεύρεση λύσεων για αυτά. Στη συνέχεια, η βουλευτής συνομίλησε με επιχειρηματίες του νησιού στην Άνω Χώρα και το Λιμάνι για την φετινή τουριστική σεζόν και για την αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων. Η κα Μονογυιού συνάντησε και στελέχη της ΔΗΜ. ΤΟ Σερίφου και συζήτησαν για πρωτοβουλίες που δύναται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των νησιωτών της Σερίφου.

(Visited 151 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*