Μήνυμα Γ. Βρούτση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Newsroom
12/09/2022 16:21
 
 
 

 

Το ξεκίνημα μιας ωφέλιμης και σημαντικής διαδρομής σηματοδοτεί η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννη Βρούτση

Σε σχετικό μήνυμά του, ο κ. Βρούτσης χαρακτήρισε αισιόδοξο το γεγονός ότι τα σχολεία ανοίγουν φέτος χωρίς τους περιορισμούς της πανδημίας, ενώ ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μια γόνιμη κι εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη γνώσεις κι εμπειρίες.

Αναλυτικά, το μήνυμα του βουλευτή Κυκλάδων έχει ως εξής:

Αγαπητοί Μαθητές, Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,

Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα για τους μαθητές του Νομού μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ωφέλιμης και σημαντικής διαδρομής γεμάτης, στόχους και όνειρα, με τελικό στόχο την κατάκτηση της γνώσης και της προσωπικής ολοκλήρωσης.

Το σχολείο αποτελεί θεμέλιο λίθο της κοινωνίας μας, παρέχοντας στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις, τα εφόδια και τις δεξιότητες, ώστε να ανταποκριθούν στις μελλοντικές προκλήσεις και να γίνουν ολοκληρωμένοι πολίτες.

Φέτος, τα σχολεία ανοίγουν σε συνθήκες ομαλότητας, μακριά απ’ τα προβλήματα και τους περιορισμούς της πανδημίας. Γεγονός, που μας γεμίζει με αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές να έχουν μια συναρπαστική χρονιά, γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες και όμορφες στιγμές.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς μας, καλή, γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά. Να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημά τους, με τον ίδιο άοκνο ζήλο, διαπαιδαγωγώντας και διαπλάθοντας τους δημιουργικούς πολίτες του αύριο.

Θα είμαι πάντα δίπλα σας αρωγός, για τη στήριξη του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού έργου σας. Καλοτάξιδη σχολική χρονιά.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Ιωάννης Βρούτσης

(Visited 147 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*