Ευχαριστίες προς την «Seajets» από νεφροπαθείς Πάρου και Νάξου

Newsroom
12/09/2022 22:25
 
 
 

 

Τις ευχαριστίες τους προς την ακτοπλοϊκή εταιρεία «Seajets» εκφράζουν νεφροπαθείς από την Πάρο και τη Νάξο.

Όπως σημειώνουν η «Seajets» με τη διευκόλυνση που έκανε με τα δρομολόγια των πλοίων της τους έδωσαν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν για αιμοκάθαρση στη Μύκονο και την ίδια ημέρα να επιστρέφουν στα νησιά τους….

Το ευχαριστήριο

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ακτοπλοϊκή εταιρεία «Seajets» για τη δυνατότητα που μας παρείχε να περάσουμε και αυτό το καλοκαίρι στα χωριά μας και στους αγαπημένους μας τόπους.

Ως νεφροπαθείς, διαμένοντες στην Πάρο και της Νάξο και μη έχοντες πρόσβαση σε κάποια πλησιέστερη μονάδα αιμοκάθαρσης, είχαμε τουλάχιστον τη δυνατότητα της αυθημερόν μετάβασής μας στη Μύκονο, στο εκεί ιδιωτικό νεφρολογικό κέντρο, για την απολύτως απαραίτητη τακτική θεραπεία μας.

Χάρη στα εξυπηρετικά για εμάς δρομολόγια της «Seajets» κατορθώσαμε, παρά τα όποια προβλήματα, να βρισκόμαστε στα σπίτια μας, χωρίς να αναγκαστούμε να ξενιτευτούμε σε ξένα μέρη, απολαμβάνοντας την τόσο αναζωογονητική μα και τόσο αναγκαία, ιδίως για εμάς και τη σωματική και ψυχική μας υγεία, θαλπωρή της κυκλαδικής φύσης και του κυκλαδικού τοπίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στο πλήρωμα του «Sea Jet Σίφνος» για την άψογη συμπεριφορά του και για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που μάς παρείχε καθ’ όλο αυτό το διάστημα.
Ελπίζουμε στη συνέχιση αλλά και στην επέκταση της πυκνής σύνδεσης μεταξύ των νησιών μας με τη Μύκονο από πλοία της εταιρείας σας, ώστε να διασφαλιστεί η δυνατότητα διαμονής μας στους τόπους μας για ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα.

Νεφροπαθείς από την Πάρο και τη Νάξο

(Visited 300 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*