Τρεις Κυκλαδίτες επικεφαλής τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Newsroom
23/10/2022 20:26
 
 
 

 

Τρεις Κυκλαδίτες μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκλέχτηκαν επικεφαλής τμημάτων του κόμματος, ο Νίκος Μανιός, η Κατερίνα Γιαννακά και η Αναστασία Σαπουνά

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη διήμερη συνεδρίασή της 22-23 Οκτώβρη 2022 πήρε πολύ σημαντικές πολιτικές και οργανωτικές αποφάσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το κόμμα πολιτικά και οργανωτικά στην τελική ευθεία του αγώνα με το σύνθημα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΛΛΑΓΗ.

«Σκοπός μας δεν είναι να είμαστε ένα κόμμα που θα συζητάμε ωραίες ιδέες, αλλά ένα κόμμα που θα πάρει την κυβέρνηση και θα κυβερνήσει αύριο» τόνισε.

Ο Νίκος Μανιός, πρώην Βουλευτής Κυκλάδων, Ναξιώτης, εκλέχτηκε Συντονιστής του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Η Κατερίνα Γιαννακά, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (Κυκλάδες) εκλέχτηκε Αναπληρώτρια Συντονίστρια του τμήματος Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που αντιστοιχεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η Αναστασία Σαπουνά, από την Άνδρο, εκλέχτηκε Συντονίστρια του τμήματος Οικονομικής πολιτικής.

Αποφάσεις για τις δημοτικές εκλογές

Η Κεντρική Επιτροπή επίσης πήρε σημαντικές αποφάσεις και για τις δημοτικές εκλογές, που έχουν στόχο τη δημιουργία σε κάθε δήμο νικηφόρων σχημάτων συνεργασιών, με επικεφαλής πρόσωπα κοινής αποδοχής και με απήχηση στην τοπική κοινωνία.

Οι συνδυασμοί αυτοί πρέπει να έχουν προοδευτικό πρόσημο και να είναι αποτέλεσμα προγραμματικών συγκλίσεων και συμφωνιών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των οξυμένων τοπικών προβλημάτων.

Για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου αποφασίστηκε η δημιουργία «ΔΙΚΤΥΟ 130 στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής» που θα αναλάβουν την προώθηση και υλοποίηση της απόφασης αυτής σε κάθε δήμο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

(Visited 717 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*