«Γυρισμός»… στην Cycladic Identity

Newsroom
03/12/2022 19:38
 
 
 

 

Cycladic Identity, ονομάζεται η νέα πρωτοβουλία του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Το Cycladic Identity επιθυμεί να υποστηρίξει την προστασία της πλούσιας κληρονομιάς των Κυκλάδων και να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες, με απώτερο σκοπό τη Διατήρηση, Αποκατάσταση και Ανάδειξη της μοναδικής Κυκλαδικής Ταυτότητας.

Ο πολιτισμός, η βιοποικιλότητα και άυλη πολιτιστική κληρονομιά αποτελούν αξίες τις οποίες προτεραιοποιεί η πρωτοβουλία Cycladic Identity.

Η Αμοργός θα είναι παρούσα σε αυτήν την μοναδική πρωτοβουλία συμμετέχοντας με ξεχωριστές προτάσεις. Ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος επισκέφτηκε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ενημερώθηκε για το CycladicIdentity από την project manager κα Γιούκη Κροντηρά και ξεναγήθηκε στην Έκθεση «Γυρισμός. Κυκλαδικοί θησαυροί στο ταξίδι της επιστροφής» η οποία περιλαμβάνει 15 αρχαιότητες, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά παγκοσμίως.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.