Ο Στάθης Πολυκρέτης Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας

Newsroom
17/12/2022 13:03
 
 
 

 

 

Τις ευχαριστίες του στον Άκη Μπάφα για τον ορισμό του και την ανάθεση καθηκόντων της Γραμματείας για τον Νομό των Κυκλάδων ως Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Στάθης Πολυκρέτης.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

Η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Γραμματέα της κ. Άκη Μπάφα σύμφωνα με την απόφαση 03/2022 της Γραμματείας προχώρησαν στον ορισμό Συντονιστών της Γραμματείας ανά την Επικράτεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γραμματέα μας κ. Άκη Μπάφα για την τιμή προς το πρόσωπο μου, με τον ορισμό και την ανάθεση καθηκόντων της Γραμματείας για τον Νομό των Κυκλάδων ως Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, μια θέση ευθύνης μέσα από την οποία θα δώσουμε όλοι μαζί εν όψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών όπου διακυβεύεται η συνέχεια της προόδου της χώρας.

Εύχομαι καλή αρχή και δύναμη σε όλα τα στελέχη της παράταξης που αναλαμβάνουν τις θέσεις συντονιστών ανά την Επικράτεια καθώς και να ευχαριστήσω θερμά συνεργάτες και φίλους οι οποίοι έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για άλλη μια φορά και βρίσκονται χρόνια στο πλευρό μου και σε κάθε μου βήμα.
Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με ζήλο για την ενίσχυση της δράσης του Τομέα Παραγωγικών Φορέων στις Κυκλάδες και στο Νότιο Αιγαίο.

Με εκτίμηση,

Πολυκρέτης Ευστάθιος

Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων
Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας

(Visited 328 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*