Αλλαγές προσώπων σε θέσεις «κλειδιά» στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και στην ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
21/01/2023 03:28
 
 
 

 

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων αλλά και στην ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις κλειδιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr, ο Στάθης Πολυκρέτης παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, λόγω ηλικίας, και τη θέση του λαμβάνει ο στενός του συνεργάτης Αντώνης Μανδηλαράς, ο οποίος κατέχει μάλιστα και τη θέση του αντιπροέδρου στη ΔΕΠ (ΝΟΔΕ) Κυκλάδων. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντιπρόεδρος αναλαμβάνει γυναίκα και μάλιστα Ναξιώτισσα. Επίσης να σημειωθεί ότι στη Νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ δημιουργείται μία νέα θέση αυτή του Γενικού Διευθυντή της Νομαρχιακής Επιτροπής που καταλαμβάνει ένας ακόμα Ναξιώτης, ο Πέτρος Στρατούρης.

Ο κ. Στάθης Πολυκρέτης παραμένει Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων της Γενικής Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το όνομά του συζητιέται έντονα για υποψηφιότητα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του naxostimes.gr, αλλαγή προέδρου θα έχουμε και στην ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπου ο Σπύρος Ψαρρός αφήνει τη θέση του προέδρου (λόγω ηλικίας), την οποία καταλαμβάνει γυναίκα και συγκεκριμένα η Μαρία Πολυκρέτη.

(Visited 437 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*