Conde Nast Traveller: Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθείς το 2023 – Σαντορίνη, Σύρος και Νάξος στα 5 πρώτα

Newsroom
06/02/2023 20:28
 
 
 

 

Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη το 2023 αναδεικνύει, σε ειδικό αφιέρωμα, το περιοδικό Conde Nast Traveller στη διαδικτυακή έκδοσή του. Ανάμεσα στα 23 ξεχωρίζουν πολλά νησιά των Κυκλάδων με πρώτη τη Σαντορίνη, την οποία συστήνει, για τον γαμήλιο τουρισμό και γι αυτούς που επισκέπτονται την Ελλάδα για πρώτη φορά. Στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν επίσης η Σύρος που συστήνεται για τον πολιτισμό της και η Νάξος για τις υπέροχες παραλίες της.

Στο αφιέρωμα για τα καλύτερα νησιά του 2023 συγκαταλέγονται, επίσης από τις Κυκλάδες, η Σίφνος, η Μήλος, η Σέριφος, η Μύκονος, η Φολέγανδρος, η Τήνος και η Αμοργός.

Σύρος

Στη δεύτερη θέση ανάμεσα στα 23 νησιά και μετά τη Σαντορίνη βρίσκεται η Σύρος όπου το αφιέρωμα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην «πολύχρωμη πόλη του 19ου αιώνα» την Ερμούπολη. Επίσης υπογραμμίζεται ο πολιτιστικός χαρακτήρας της πρωτεύουσας των Κυκλάδων και αναφέρονται τα φεστιβάλ και οι λοιπές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο νησί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Νάξος

Με έμφαση στις υπέροχες παραλίες της Νάξου το αφιέρωμα του Conde Nast traveller στέκεται στα τοπικά προϊόντα αλλά και στα αξιοθέατα του νησιού. Το ίδιο αφιέρωμα μιλάει και για τα θαλάσσια σπορ στη Νάξο και κάνει προτάσεις για διαμονή και διασκέδαση.
Ξεχωρίζει το «Naxian on the Beach», το «Tortuga», το «Kavos» κ.ά.

Για το θέμα, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης σημειώνει: «Χαιρόμαστε όταν οι επαφές μας με διεθνή μέσα για την προβολή του νησιού αποδίδουν καρπούς. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης WTM στο Λονδίνο επιδιώξαμε να μιλήσουμε με εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ για την Νάξο και τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν. Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveller συμπεριέλαβε τη Νάξο (μαζί με το ξενοδοχείο μας Naxian on the Beach και το εστιατόριο μας Tortuga) στα κορυφαία νησιά που αξίζει να επισκεφτεί κανείς στην Ελλάδα το 2023. Η προσπάθεια μας για την προβολή της Νάξου και την καθιέρωση της ως έναν από τους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς συνεχίζεται με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αγάπη για τον τόπο μας».

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική δημοσίευση του Conde Nast Traveller

(Visited 373 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*