Ο Γιώργος Μαραγκός στο naxostimes.gr: «Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική κατά την επίσκεψη μου στη Νάξο» (video)

Newsroom
03/03/2023 00:04
 
 
 

 

Τη Νάξο επίλεξε ως αφετηρία των προεκλογικών του περιοδειών ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος μιλώντας στο naxostimes.gr εξέφρασε τη χαρά του για τη ζεστή και φιλόξενη αντιμετώπιση που είχε στο μεγαλύτερο νησί του νομού.

Ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στη Νάξο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα, οπότε και επισκέφθηκε τον Κυνίδαρο, την Κόρωνο, το Φιλώτι, τη Χώρα και άλλες περιοχές. Εκεί είχε την ευκαιρία να βιώσει τη «μοναδική εμπειρία» των εθίμων και των παραδόσεων που τηρούνται αυτές τις μέρες και να διαπιστώσει την ανάγκη του κόσμου να ξεφαντώσει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και να υποδεχθεί με αισιοδοξία την Άνοιξη, μετά τους υγειονομικούς περιορισμούς που είχαν επιβληθεί τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κορωνοϊού.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ο κ. Μαραγκός έκανε λόγο για «συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου», ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι, κατά τη θητεία του ως δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, είχε αποκτήσει και εδραιώσει σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης τόσο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με στελέχη της τότε κυβέρνησης. Σχέσεις που, όπως είπε, «παρέμειναν άσβεστες μέχρι και σήμερα» και οδήγησαν στις «ζυμώσεις» που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μαραγκός δήλωσε, επίσης, ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο και με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη που δίνεται, ώστε να επανέλθει στη ζωή των πολιτών η δικαιοσύνη, η δημοκρατία και η κανονικότητα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να ευχαριστήσει τον κ. Τσίπρα, την Πολιτική Γραμματεία και τα αρμόδια όργανα του κόμματος για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, νοιώθοντας ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη προκειμένου να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των πολιτών απέναντι στο πρόσωπό του και να τους δικαιώσει.

Στο σχόλιο ότι η υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε έκπληξη για τους Κυκλαδίτες, απάντησε ότι τόσο εκείνος, όσο και χιλιάδες ενεργοί και προοδευτικοί πολίτες σε όλη τη χώρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Τσίπρα να διατρανώσουν το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

«Άρα κι εγώ αποτελώ ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα δημοκρατικών πολιτών, που εντασσόμαστε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει και που έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελούμε τη λεγόμενη “Προοδευτική Συμμαχία” και γι’ αυτό συστρατεύομαι με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραγκός.

(Visited 586 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*