50 εκατ. ευρώ πωλείται το Τραγονήσι που είναι δίπλα στη Μύκονο

Newsroom
22/03/2024 11:15
 
 
 

 

Αγγελία για μικρό νησί κοντά στη Μύκονο, το Τραγονήσι, έχει γίνει viral καθώς φαίνεται μια μια έκταση 2.500 στρεμμάτων πωλείται για ένα ποσό 50.000.000 ευρώ.

Ο λόγος για το Τραγονήσι, μια νησίδα που βρίσκεται σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων ανατολικά της Μυκόνου. Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε το μεσιτικό γραφείο ZL Development Mykonos Golden Luxury, το Τραγονήσι ή Δραγονήσι, έκτασης 2.500 στρεμμάτων, πωλείται αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ και μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό (βόρειο ή νότιο μέρος) είτε ανά κομμάτια.

Η αγγελία αναφέρει ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται δίπλα στην Μύκονο.

Στο Τραγονήσι δεν υπάρχει πράσινο ούτε για δείγμα παρά μόνο γκρεμνά, κοφτερές πέτρες και γλιστερά χαλίκια. Το καλοκαίρι τουριστικά σκάφη πραγματοποιούν εκεί εκδρομές καθώς διαθέτει σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις.

Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, πάνω στα βράχια του είναι χτισμένο και το εκκλησάκι της Παναγίας όπου στις 11 Ιουνίου, ανήμερα των Αγίων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου, πραγματοποιείται πανηγύρι με την συμμετοχή μόνο ανδρών.

 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 600 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*