Αλλαγή ημερομηνίας της εκδήλωση της ΕΚΥΤ με θέμα: «Κυκλάδες: Φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον υπό απειλή;»

Η Παναγία η Δροσιανή
Newsroom.
14/05/2024 16:40
 
 
 

Κυκλάδες: Φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον υπό απειλή;

Η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου (ΕΚΥΤ), ο παγκυκλαδικής εμβέλειας σχηματισμός, που εκπροσωπεί τα κυκλαδικά μέσα ενημέρωσης, που από τη φύση τους επικοινωνούν με ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας των νησιών, διαπιστώνει και μέσω των μελών του ότι οι απειλές που υφίσταται το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον των νησιών, μεγαλώνουν με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

Συνεχή άλλωστε δημοσιεύματα των κυκλαδικών εφημερίδων το πιστοποιούν, όπως π.χ το φύλλο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου ’24 της εφημερίδας «ΙΟΣ», που είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο θέμα.

Για όλους αυτούς τους λόγους το Δ.Σ της ΕΚΥΤ οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Χρυσόγελο, σήμερα Aντιδήμαρχο Δήμου Αθηναίων Κλιματικής Διακυβέρνησης, Πολιτικής Προστασίας και Κοινωνικής Οικονομίας, πρώην Ευρωβουλευτή, πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο Ν. Αιγαίου, με θέμα: Κυκλάδες: Φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον υπό απειλή;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Σπίτι της Σίφνου», του Συνδέσμου Σιφνίων, οδός Ιθάκης 24 και Ι. Δροσοπούλου, 3ος όροφος, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 7 το βράδυ.

Σε συνέχεια της εισήγησης του Νίκου Χρυσόγελου θα κληθούν ανά ένας/μία εκπρόσωπος του κάθε νησιού σε σύντομη – πεντάλεπτη – παρουσίαση των συγκεκριμένων απειλών που δέχεται το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον του νησιού του/της και θα γενικευθεί η συζήτηση.

Συντονιστής θα είναι ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΚΥΤ Μανόλης Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρει η ΕΚΥΤ: Θα διευκολύνει τη διαδικασία αν τα μέλη της ΕΚΥΤ μας ενημερώσουν από πριν, ποιος/ποια προκρίνεται να μιλήσει εκ μέρους κάθε εντύπου ή ηλεκτρονικού μέσου.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να φροντίσουν να προσέλθουν έγκαιρα στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 36 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*