ΣΥΡΙΖΑ Θήρας: Ψάχνοντας το δέντρο, χάσαμε το δάσος

nosokomeio santorinis
Άκης Αξαόπουλος
10/06/2019 21:27
 
 
 

 

Η οργάνωση του ΚΚΕ Θήρας με ανακοίνωσή της κατηγορεί προσωπικά τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας ότι θέτει εκβιαστικά διλήμματα στο προσωπικό του νοσοκομείου γιατί όπως αναφέρουν «σε συγκέντρωση του προσωπικού, ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι αν δεν εκλεγεί κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων».

Προφανώς, δεν έχουν αντιληφθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του κου Μητσοτάκη και άλλων στελεχών της ΝΔ, το πρόγραμμά της «υπόσχεται» ιδιωτικοποίηση της Υγείας.

Προφανώς, δεν γνωρίζουν ότι στο παρελθόν η ΝΔ είχε πάρει απόφαση να ιδιωτικοποιήσει το Γ.Ν. Θήρας και σίγουρα έχουν ξεχάσει τον Άδωνι Γεωργιάδη που απειλούσε ότι θα έρθει να πάρει τον εξοπλισμό με νταλίκες.

Προφανώς, δεν ακούν τις μασέλες κρατικοδίαιτων ιδιωτών από το παρελθόν να κροταλίζουν έτοιμες να κατασπαράξουν τους πόρους του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Προφανώς, δεν συναισθάνονται την αγωνία των εργαζόμενων για το αύριο και όχι για το αν θα ωριμάσουν οι συνθήκες για επανάσταση. Εκτός και αν η εκτίμησή τους είναι ότι αν περάσει το νοσοκομείο σε χέρια ιδιωτών, εργολαβικά το ΚΚΕ θα αναλάβει να αντρειέψει το πλατύ λαϊκό κίνημα.

Αντί λοιπόν να απευθυνθούν σε εκείνους που ευαγγελίζονται την ιδιωτικοποίηση των πάντων και να τους καλέσουν να τοποθετηθούν δημόσια και επίσημα για το μέλλον του Γ.Ν. Θήρας, εκδίδουν ανακοινώσεις εναντίον του Διοικητή που «άφησε να εννοηθεί»… Ντροπή σας κύριε Διοικητά που αφήνετε να εννοηθούν τέτοιες ανυπόστατες εκτιμήσεις!

Οι εργαζόμενοι έχουν μάτια και βλέπουν.

(Visited 67 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.