Άνδρος: Επιστολή συμπαράστασης στο Δήμο Αριστοτέλη

Άκης Αξαόπουλος
12/07/2019 16:13
 
 
 

Τα αισθήματα θλίψης και ειλικρινούς αλληλεγγύης μετέφερε χθες μέσω επιστολής συμπαράστασης στον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Γιώργο Ζουμπά και στον Δήμο Αριστοτέλη, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, μετά τη θεομηνία της Τετάρτης που έπληξε τη Χαλκιδική και άφησε πίσω της αθώα θύματα και τεράστιες ζημιές.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Άνδρου:
«Εκπροσωπώντας τον Δήμο Άνδρου και εκ μέρους όλων των Ανδριωτών, εκφράζω την οδύνη μας για τους πληγέντες της Χαλκιδικής και τη συμπαράστασή μας στον Δήμο Αριστοτέλη.
Τα Αρχαία Στάγειρα και η Αρχαία Άκανθος είναι δύο σπουδαίες πόλεις που υπήρξαν αποικίες της Άνδρου στη Χαλκιδική και οι προ διετίας εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη, συνέβαλαν ώστε να αποκομίσουμε σημαντικές και διαφωτιστικές πληροφορίες για τους δύο τόπους, που παραμένουν συνδεδεμένοι μέσα στην ιστορία.
Είμαστε αλληλέγγυοι και συμπαραστεκόμαστε στους πληγέντες της περιοχής, η οποία κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έπειτα από το χθεσινό (σ.σ. της 10ης Ιουλίου) ξέσπασμα και τη μανία της φύσης.
Το μυαλό και η σκέψη όλων μας είναι στις οικογένειες των αθώων θυμάτων και των πληγέντων.

(Visited 36 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.