Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τα έργα συντήρησης οδικού δικτύου Πάρου – Αντιπάρου

οδικού δικτύου
Άκης Αξαόπουλος
04/08/2019 16:18
 
 
 

 

 

Μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης του έργου “Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Πάρου – Αντιπάρου”, συνολικού προϋπολογισμού 619.987,60 ευρώ, από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις 22/08/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πμ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 28/08/2019 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 πμ. από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, στην Ερμούπολη Σύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Πάρου και της Αντιπάρου. Περιλαμβάνει την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα, εργασίες καθαρισμού των τάφρων και των ερεισμάτων του οδικού δικτύου, καθαρισμού των οχετών για την απορροή των ομβρίων υδάτων και των ρεμάτων, άρση των καταπτώσεων, καθώς και αποκατάσταση επιφανειών σκυροδέματος, που έχουν υποστεί φθορές λόγω διάβρωσης οπλισμού στο γεφύρι στα Μάρμαρα Δ.Κ. Αρχιλόχου Πάρου.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.
Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής αρχής, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, σε τμήματα που πρέπει να βελτιωθούν, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*