Άνδρος: Άγνωστοι βανδάλισαν το τουριστικό περίπτερο στο Μπατσί

Άκης Αξαόπουλος
23/08/2019 10:08
 
 
 

 

Κακοήθεια που στρέφεται εναντίον της τουριστικής υπόστασης της Άνδρου, σημειώθηκε στο Μπατσί. Άγνωστοι βανδάλισαν το τουριστικό περίπτερο παροχής πληροφοριών που βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας!

Με σπρέι έσβησαν την ανακοίνωση με τα καλοκαιρινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ, από την οποία οι τουρίστες – έλληνες και ξένοι – μαθαίνουν καθημερινά τις ώρες αναχώρησης των λεωφορείων με τα οποία μετακινούνται στις παραλίες, στη Χώρα, το Γαύριο και το Κόρθι, με τρόπο εύκολο και οικονομικό και γνωρίζουν το νησί.

Η πράξη βανδαλισμού σημειώθηκε σε μια εποχή που ο τόπος έχει ακόμα εκατοντάδες επισκέπτες και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για επιμήκυνση της θερινής περιόδου, όπως φαίνεται από τις κρατήσεις εισιτηρίων και δωματίων.

Αν και πρόκειται για μεμονωμένη ενέργεια, το φαινόμενο δημιουργεί ανησυχία γιατί είναι πρωτόγνωρο για την Άνδρο και τα κίνητρα των δραστών – προς το παρών – είναι άγνωστα. Λιμενικό και αστυνομία θα πρέπει να διαλευκάνουν την υπόθεση που είναι καθολικά καταδικαστέα.

 

Πηγή: enandro.gr

(Visited 82 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.