Η Κατερίνα Μονογυιού για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων: «Έχετε την δύναμη να τα καταφέρετε»

Κατερίνα Μονογυιού
Άκης Αξαόπουλος
27/08/2019 13:12
 
 
 

 

Μήνυμα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων απέστειλε στα ΜΜΕ η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, απευθυνόμενη τόσο στους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όσο και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή.

Αναλυτικά, το μήνυμα της κας Μονογυιού:

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ήθελα να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους νέους και τις νέες του νομού Κυκλάδων αλλά και όλης της Ελλάδας, που είδαν τους κόπους και τα όνειρα τους να δικαιώνονται.

Εύχομαι σε αυτή τη νέα δημιουργική περίοδο της ζωής σας να αποκτήσετε τις γνώσεις και τα εργαλεία που θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας για να αντιμετωπίσετε με δύναμη τη ζωή από εδώ και στο εξής.
Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά μας που δεν θα σπουδάσουν αλλά θα μπουν από τώρα στην καθημερινότητα της ζωής και πιστεύω ότι έχουν την δύναμη με τη βοήθεια των γονιών τους και θα τα καταφέρουν.

Θέλω, ακόμη, να συγχαρώ τις οικογένειες και τους καθηγητές όλων των παιδιών που στάθηκαν ηθικά και οικονομικά δίπλα τους σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. Οι γονείς σας και οι καθηγητές σας αλλά και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανοι για εσάς!

Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία!

Κατερίνα Μονογυιού,
Βουλευτής Κυκλάδων

(Visited 122 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*