Σύρος: Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

erga odopoiias
Άκης Αξαόπουλος
29/08/2019 19:24
 
 
 

 

Από σήμερα ξεκίνησε πάλι το έργο οδοποιίας που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σύρου.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο είχε διακοπεί στα τέλη Ιουλίου λόγω της θερινής τουριστικής περιόδου και κατά συνέπεια, της αυξημένης κίνησης τροχοφόρων στο νησί.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την παρακαμπτήρια οδό που οδηγεί προς το Αεροδρόμιο μέχρι τη διασταύρωση Αζολίμνου-Βάρης και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου (για το συγκεκριμένο τμήμα), ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εργασίες και σε άλλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σύρου, για τις οποίες θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, για την ταχεία εκτέλεση των εργασιών και προς ελαχιστοποίηση ενδεχόμενης ταλαιπωρίας τους, οι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.