Εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου

syntirisi odiko diktyo
Άκης Αξαόπουλος
07/09/2019 14:12
 
 
 

 

Ξεκινούν από τη Δευτέρα εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορα σημεία της Σύρου, στο πλαίσιο του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου (χρήση 2018 – 2019)».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης, ενδεικτικά οι εργασίες θα εκτελούνται στην περιοχή του σχολικού συγκροτήματος των Λυκείων στο Μάννα, τα Λαζαρέτα, την Αληθινή, την Αζόλιμνο και το Πισκοπειό.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην οποία αναφέρει ότι, μετά την ολοκλήρωση των έργων οδοποιίας στο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου από την παρακαμπτήρια οδό που οδηγεί προς το Αεροδρόμιο μέχρι τη διασταύρωση Αζολίμνου-Βάρης, θα ακολουθήσουν εργασίες στα εξής τμήματα:

*Στο Άνω Μάννα (στροφή Κ.Α.Π.Η.).
*Στον Φοίνικα (από το σημείο του super market με κατεύθυνση προς παραλία).
*Από τη διασταύρωση Δανακού προς Γαλησσά, έως την είσοδο του οικισμού του Γαλησσά.

Οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας εντάσσονται στο πλαίσιο βελτίωσης του οδικού δικτύου στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας των χρηστών του.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με μειωμένη ταχύτητα και να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές για την ταχεία εκτέλεση των εργασιών και προς ελαχιστοποίηση ενδεχόμενης ταλαιπωρίας τους.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*