Συνάντηση Γ. Λεονταρίτη με την νεοεκλεγείσα δήμαρχο Φολεγάνδρου

Άκης Αξαόπουλος
07/09/2019 4:27
  •  
  •  
  •  

 

Την νεοεκλεγείσα δήμαρχο Φολεγάνδρου Ευθαλία Παπαδοπούλου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια της νέας δημάρχου για την εκλογή του και ανταπέδωσε με ευχές για κάθε επιτυχία στη διοίκηση του Δήμου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο αιρετών εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα που άπτονται της αναπτυξιακής προοπτικής του νησιού με έμφαση στα έργα υποδομών, με την κα Παπαδοπούλου να ζητά την συνδρομή και την συνεργασία της Περιφέρειας για την επίτευξή τους. Ευχαρίστησε, επίσης, τον κ. Λεονταρίτη για τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας στην επίλυση προβλημάτων της Φολεγάνδρου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το αδιάλειπτο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα συνεχιστεί και στη νέα θητεία της Περιφερειακής Αρχής.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει ούτε μια ημέρα χαμένη και οι σχεδιασμοί της Δημοτικής Αρχής θα υποστηριχθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τονίζοντας πως η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου «συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές με τους αιρετούς α’ βαθμού του νομού μας, ιδιαίτερα με αυτούς που εκπροσωπούν τα μικρά νησιά, τα οποία και συνεπικουρεί για την ολοκλήρωση απαραίτητων έργων που θα συμβάλλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής».

(Visited 67 times, 1 visits today)