Διεξαγωγή εξετάσεων Ε.Φ.Ε.Τ. στη Σύρο

Άκης Αξαόπουλος
13/09/2019 12:48
 
 
 

 

Γραπτή αξιολόγηση στη Σύρο θα πραγματοποιήσουν στελέχη του Ε.Φ.Ε.Τ., σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέμα την Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων που υλοποιεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (ώρα 11:00 – 12:00) στη Συνεδριακή Αίθουσα του φορέα στην Ερμούπολη. Για την συμμετοχή στις εξετάσεις απαιτούνται: Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο & προσωπικό ΑΦΜ.

Η διάρκεια της γραπτής αξιολόγησης είναι 10 λεπτά.

Υπενθυμίζεται ότι το επίσημο πιστοποιητικό του Ε.Φ.Ε.Τ. χορηγείται μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της γραπτής αξιολόγησης, στην οποία είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όλοι όσοι εκπαιδεύθηκαν.

Η ημερομηνία και οι ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων είναι αυστηρώς καθορισμένες και δεν επιδέχονται αλλαγής. Ο συνολικός χρόνος εξέτασης είναι αυστηρώς προγραμματισμένος για κάθε τμήμα, ενώ η ακριβής ώρα προσέλευσης θα σταλεί μέσω sms σε κάθε εξεταζόμενο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτ. 4).

Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τελευταίο σεμινάριο που θα διεξαχθεί 21-22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις.

Υποβολή αιτήσεων

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*