Δηλώσεις συμμετοχής στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2020

Άκης Αξαόπουλος
22/11/2019 13:19
 
 
 

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2020, την μεγάλη γιορτή της χαράς, του κεφιού και της δημιουργικής έκφρασης!

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως την 31η Ιανουαρίου 2020. Γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο! Το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» αποτελεί μια μοναδική εμπειρία με αποκλειστικό στόχο την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή όλων, Συριανών και επισκεπτών. Τα ποικίλα δρώμενα με το πάντρεμα του παραδοσιακού και του σύγχρονου είναι εκείνα που κάνουν το Καρναβάλι μας ιδιαίτερο.

Αποκορύφωμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων είναι η αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου τα «Ζεϊμπέκια» στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου (απ’ όπου ξεκίνησε και εδραιώθηκε το Συριανό Καρναβάλι) και φυσικά η μεγάλη εντυπωσιακή παρέλαση την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στην νεοκλασική Ερμούπολη. Το Συριανό Καρναβάλι κλείνει την αυλαία του με τα παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στις εξοχές της Σύρου.

Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2020, ξεφαντώνοντας στους δρόμους της Ερμούπολης, στα σοκάκια της Άνω Σύρου και στα υπέροχα χωριά του νησιού, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε μια καρναβαλική ομάδα, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής.

Πληροφορίες στο Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, τηλ. 22810-75953 & 22810-75943, e-mail: politismos@syros-politismos.gr.

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού

Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες ηλικίες στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου.

Οι παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο Κυνήγι ζουν απίθανες στιγμές γέλιου, αγωνίας και δράσης!
Πληροφορίες στη σελίδα στο facebook @krimenoloukoumi, e-mail: syroscarnival.loukoumi@gmail.com.

Ανεβάστε τη διάθεσή σας και ζήστε το Καρναβάλι στη Σύρο! Σας περιμένουμε όλους μαζί με το κέφι και τη θετική σας ενέργεια!

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*