Σέριφο, Μήλο, Σύρο και Τήνο προτείνει για διακοπές το ιταλικό National Geographic

Newsroom
30/05/2020 02:17
 
 
 

 

Με ένα αποκλειστικό αφιέρωμα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή το «National Geographic Traveler-Italia», στην πρόσφατη έκδοσή του, παρουσιάζει με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο καθένα από τα τέσσερα επιλεγμένα νησιά των Κυκλάδων με τρόπο που θα μπορούσε να αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό οδηγό.

«Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές αποτυπώσεις του τουριστικού προϊόντος των προορισμών σε ένα επιλεγμένο κοινό του έγκυρου περιοδικού που διαβάζεται από τους ιταλόφωνους όλου του κόσμου» τονίζεται σε ανακοίνωση της MTC GROUP που οργάνωσε το αφιέρωμα.


Διαβάστε επίσης: Δεν θα ανοίξουν τα καταλύματα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Στην ανακοίνωση της εταιρείας συμβούλων τουρισμού προστίθεται ότι «η σημερινή συγκυρία είναι ιδιαίτερη σημαντική για την ανάδειξη των προορισμών σε ένα κοινό που αδημονεί, μετά την πανδημία, να ταξιδέψει και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αγαστή συνεργασία που είχαμε με το περιοδικό που αφιέρωσε δωρεάν το τεύχος του στις Κυκλάδες».

Τα τέσσερα νησιά

Στο πρώτο μέρος της παρουσίασης, ο συντάκτης του περιοδικού αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Τέσσερα νησιά επιλέξαμε να επισκεφθούμε σε αυτό το ταξίδι μας στις Κυκλάδες. Τη Σέριφο, τη Μήλο, τη Σύρο και την Τήνο, για να σας δώσουμε μία ιδιαίτερη γεύση από διαφορετικά νησιά μεταξύ τους παρ’ όλο που ανήκουν στο ίδιο νησιωτικό σύμπλεγμα, και τα οποία έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όχι τόσο γνωστά στους ξένους επισκέπτες – και ίσως ακόμη ούτε στους Έλληνες».

«Το καθένα από τα τέσσερα είναι από μόνο του ένας προορισμός. Μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο το ένα και να χαρείτε αποκλειστικά εκεί τις διακοπές σας -το καλοκαίρι, το φθινόπωρο, το Πάσχα, είτε οποιαδήποτε εποχή- είτε να τα συνδυάσετε για να νιώσετε από πρώτο χέρι τη διαφορετικότητά τους και τις ξεχωριστές εικόνες και εμπειρίες που μπορούν να σας προσφέρουν».

«Ιδιαίτερα μάλιστα στις Κυκλάδες, που οι αποστάσεις μεταξύ των νησιών είναι μικρές, το ταξίδι από το ένα νησί στο άλλο δεν είναι απλώς επιλογή, είναι επιβεβλημένο! Ρώτησα πολλούς στο ταξίδι μου, γιατί να πάει ο επισκέπτης στα Κυκλαδονήσια. Και τέλος ρώτησα κι εγώ τον εαυτό μου. Και η απάντηση ήρθε αβίαστα. Για να μπορείς το χειμώνα, να ‘χεις πάντα στην καρδιά σου καλοκαίρι» προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 112 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*