Ενημέρωση Δήμου Αμοργού σχετικά με COVID -19

Άκης Αξαόπουλος
17/08/2020 17:40
 
 
 

Διανύουμε τις ημέρες της θερινής περιόδου με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο νησί, σε ένα καλοκαίρι που οι ειδήσεις γύρω από την πανδημία του κορονοϊού αλλά και οι φήμες γύρω από ύποπτα κρούσματα κυριαρχούν στην καθημερινότητα.

Η ανησυχία των πολιτών είναι μεγάλη και ως Δημοτική Αρχή συμμεριζόμαστε το ενδιαφέρον και την αγωνία όλων για την επιδημιολογική εικόνα της Αμοργού.

Χρέος μας είναι να θωρακίζουμε υγειονομικά το νησί μας, να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία και να εξασφαλίσουμε με αυστηρούς ελέγχους την τήρηση των μέτρων προστασίας και όχι να διαψεύδουμε φήμες και «πληροφορίες» που προκαλούν πανικό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ανακοινώσεις που αφορούν στην πορεία – παρουσία του Covid-19 ανά την επικράτεια εκδίδονται με ευθύνη του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η όποια ενημέρωση για επιβεβαιωμένα ή μη κρούσματα στην Αμοργό υπάγεται αποκλειστικά και μόνο στην αρμοδιότητα των ανωτέρω φορέων.

Πολίτες, εργαζόμενοι, επαγγελματίες και επισκέπτες έχουν ιερό καθήκον και υποχρέωση να ακολουθούν τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και των αρμόδιων επιστημόνων.

Τηρούμε τα επίσημα μέτρα προστασίας, φοράμε μάσκα όπου αυτή επιβάλλεται, κρατάμε τις αποστάσεις.
Λειτουργούμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

(Visited 186 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*