Γιώργος Λεονταρίτης: «Το σύνολο της εκπαιδευτικής και μαθητιώσας κοινότητας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της»

Newsroom
14/09/2020 3:22
  •  
  •  
  •  

Καλή, δημιουργική και ασφαλή σχολική χρονιά ευχήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, τονίζοντας ωστόσο ότι η υγειονομική κρίση επιβάλλει αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας και συνεχή επαγρύπνηση.

Από τη Σίκινο όπου βρίσκεται, ο Γιώργος Λεονταρίτης έκανε λόγο για την συνεχή μέριμνα της Περιφέρειας για την εκπαίδευση, ως «θεμέλιο» για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το σύνολο της εκπαιδευτικής και μαθητιώσας κοινότητας θα δώσει και φέτος τον καλύτερο εαυτό της για την επίτευξη υψηλών στόχων, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Το πλήρες μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων:

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλή, δημιουργική και ασφαλή σχολική χρονιά.

Η υγειονομική κρίση έχει διαμορφώσει πρωτόγνωρες συνθήκες που επιβάλλουν αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας και συνεχή επαγρύπνηση.

Ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είμαστε βέβαιοι ότι το σύνολο της εκπαιδευτικής και μαθητιώσας κοινότητας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να πετύχει το αυτονόητο: Μια σχολική χρονιά με υψηλούς, όπως πάντα στόχους, στην εκπαιδευτική διαδικασία και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μεριμνούμε, με αίσθημα ευθύνης, όχι μόνο για τα από το νόμο οριζόμενα αλλά και για όσα κρίνουμε ότι κατά περίπτωση απαιτούνται γιατί πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση «χτίζει» το μέλλον και αποτελεί την πιο σημαντική επένδυση για όλους μας.

Με τις σκέψεις αυτές, καλωσορίζω τους μαθητές και τις μαθήτριες σ’ ένα ακόμη «ταξίδι» στον μαγευτικό κόσμο της γνώσης, ευχόμενος «καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη».

(Visited 31 times, 1 visits today)