Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου: Ανακρίβειες και ψευδείς δηλώσεις του ΣΕΟΟ Κυκλάδων

Newsroom
22/12/2020 13:49
 
 
 

 

Για «ανακρίβειες και ψευδείς δηλώσεις» του ΣΕΟΟ Κυκλάδων που δημοσιοποιήθηκαν και αφορούν το Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου, κάνει λόγο το Σωματείο σε επιστολή διαμαρτυρίας που εξέδωσε και υπογράφει ο πρόεδρός του Βαγγέλης Χατζησπύρος.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου διευκρινίζει ότι «οι όποιες συνομιλίες μεταξύ των Προέδρων ήταν η αντιπαράθεση προτάσεων και απόψεων που σκοπό είχαν την καλύτερη ενημέρωση όλων, σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου» και «ουδέποτε το Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου συνυπέγραψε από κοινού με το Σωματείο Σαντορίνης, της Κρήτης ή της Κέρκυρας» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο αντιπρόεδρος του «Σωματείου Εκμισθωμένων Οχημάτων με Οδηγό» Κυκλάδων (ΣΕΟΟ) Βασίλης Κασιμάτης.

Το Σωματείο της Μυκόνου ζητά από το ΣΕΟΟ να ανακαλεστούν και να διορθωθούν άμεσα όλες οι ανακρίβειες που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Αναλυτικά, το Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου στην επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρει:

Αγαπητοί συνάδελφοι, διαβάσαμε 2 άρθρα του Αντιπροέδρου του Σωματείου σας κ. Κασιμάτη Βασίλειου που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στον ιστότοπο naxostimes.gr.

Στο παραπάνω άρθρο προς έκπληξη μας διαβάσαμε μια σειρά ανακριβειών και ψευδών δηλώσεων σχετικά με το Σωματείο μας.

Διευκρινίζουμε ότι οι όποιες συνομιλίες μεταξύ των Προέδρων ήταν η αντιπαράθεση προτάσεων και απόψεων που σκοπό είχαν την καλύτερη ενημέρωση όλων, σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου.

Ουδέποτε το Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου συνυπέγραψε από κοινού με το Σωματείο Σαντορίνης, της Κρήτης ή της Κέρκυρας.

Παρακαλούμε πολύ, όπως ανακαλεστούν και διορθωθούν άμεσα όλες οι ανακρίβειες και οι ψευδείς δηλώσεις σε θέματα που αφορούν το Σωματείο Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου.

Οι θέσεις και οι προτάσεις του Σωματείου μας, δημοσιοποιούνται και υπογράφονται δια της υπογραφής του Προέδρου ή του Γενικού Γραμματέα καθώς και με τη Σφραγίδα του Σωματείου μας.

Οτιδήποτε άλλο δημοσιοποιείται αυθαίρετα εις όνομα του Σωματείου μας είναι ψευδές, δεν μας αντιπροσωπεύει και σκοπό έχει να βλάψει την εικόνα μας.

Ως εκ τούτου, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Πρόεδρος
Βαγγέλης Χατζησπύρος

*Να σημειωθεί ότι το naxostimes.gr έχει δημοσιεύσει μόνο ένα άρθρο (και όχι δύο) που αφορούν το επίμαχο θέμα

(Visited 179 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*