Κατερίνα Μονογυιού στο Action24: Είμαι αισιόδοξη για την τουριστική κίνηση στα νησιά μας (video)

Newsroom
18/04/2021 13:18
 
 
 

 

Το άνοιγμα του τουρισμού ήταν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού στο Action24 και την εκπομπή Social Net με τον Φώτη Καρύδα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην Άνδρο.

Η κ. Μονογυιού τόνισε πως η εμβολιαστική διαδικασία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέχρι τις 15 Απριλίου, είχαν εμβολιαστεί 24.324 πολίτες στις Κυκλάδες.

Επίσης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την οικονομία της Μυκόνου το γεγονός ότι πλέον θα υπάρχει απευθείας πτήση Κατάρ-Μύκονος.

Αναφορικά με την οικονομία, η κ. Μονογυιού υπογράμμισε πως πραγματοποιούνται μεγάλες επενδύσεις στις Κυκλάδες καθώς και ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός πως φέτος θα ανοίξουν γύρω στο 90%, των ξενοδοχείων σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Τέλος, η Κατερίνα Μονογυιού εξέφρασε την αισιοδοξία της για την επερχόμενη τουριστική σεζόν τονίζοντας ότι τα μηνύματα που έρχονται από την Ευρώπη σχετικά με τον ελληνικό τουρισμό, είναι πολύ θετικά.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*