Με ελικόπτερα και σκάφη σχεδιάζουν «απόδραση» σε Μύκονο και Σαντορίνη για το Πάσχα

Newsroom
27/04/2021 1:06
 
 
 

 

Κατά τα παράφραση του γνωστού τραγουδιού «με αεροπλάνα και βαπόρια», κάποιοι σχεδιάζουν να παρακάμψουν από αέρος και θαλάσσης την απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού και ετοιμάζονται να κάνουν Πάσχα σε νησιά του Αιγαίου.

Και φαίνεται ότι είναι πολλοί, αφού οι κινήσεις αυτές προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ΕΛ.ΑΣ. που έχει βάλει στο στόχαστρο τις ενοικιάσεις σκαφών και ελικοπτέρων για προορισμούς όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη την Μεγάλη Εβδομάδα.

Παράλληλα, η Αστυνομία «ξεσκονίζει» τις ενοικιάσεις σπιτιών μέσω Airbnb που έχουν ζήτηση για τη διοργάνωση «κορωνοπάρτι».

Ήδη, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην σύλληψη ενός νεαρού άνδρα που κατηγορείται πως νοίκιασε σπίτι στην Καλλιθέα για να διοργανώσει κορονοπάρτι, εν μέσω lockdown, το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, εκτός του νεαρού, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άλλα 10 άτομα. Ο άνδρας που φέρεται να ήταν ο διοργανωτής του πάρτι είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πως είχε νοικιάσει το σπίτι μέσω του Airbnb για την Μεγάλη Εβδομάδα.

Πηγή: ethnos.gr

(Visited 91 times, 1 visits today)