Viral έχει γίνει βίντεο του naxostimes στο youtube – Ξεπέρασε τα 2 εκατ. προβολές

Newsroom
05/07/2021 14:49
 
 
 

 

Viral έχει γίνει βίντεο του naxostimes στο youtube που ξεπέρασε τα 2 εκατ. προβολές, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο για περιφερειακό site και πρωτόγνωρο στις Κυκλάδες.

Στο βίντεο αναδεικνύονται οι δεξιότητες των καπετάνιων των πλοίων που προσεγγίζουν τα λιμάνια των Κυκλάδων, τα περισσότερα από τα οποία είναι προβληματικά, αλλά και τη σκληρή δουλειά των καβοδετών που πολλές φορές μάχονται και αυτοί με τα κύματα για να δέσουν με ασφάλεια τα πλοία.

Το βίντεο γυρίστηκε 30 Ιουνίου 2019, έχει views από όλο τον κόσμο ακόμα μέχρι σήμερα και εκατοντάδες σχόλια από όλα τα μέρη της γης που εκθειάζουν τους καπετάνιους και τις δεξιότητες τους.

Οι προβολές μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο είναι 2.056.910 αποδεικνύοντας ότι το naxostimes φτάνει ως τα πέρατα της γης και διαφημίζει τα νησιά μας με τον καλύτερο τρόπο!

Η περιγραφή του βίντεο

Μεσημέρι Κυριακής 30 Ιουνίου και το Αστεροσκοπείο Αθηνών περιλαμβάνει περιοχές της Νάξου ανάμεσα σε αυτές με τις μέγιστες ριπές ανέμου (9-10 μποφόρ).
Ωστόσο στο λιμάνι του Κυκλαδίτικου νησιού το μεσημέρι της Κυριακής παρατηρείται συνωστισμός, αφού παράλληλα ήρθαν κι έφυγαν 6 πλοία!

Blue Star Naxos, Blue Star Delos, Hellenic Highspeed της Fast Ferries, Seajet, Paros Jet και Superrunner της Golden Star Ferries.

Πολύς ο κόσμος που αναχώρησε πολλοί αυτοί που αφίχθησαν στο νησί, όλοι όμως ταλαιπωρημένοι από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα και τα μποφόρ…
Οι έμπειροι καπετάνιοι των πλοίων έδεσαν με ασφάλεια τα πλοία στο λιμάνι του νησιού και σάλπαραν για τον επόμενο δύσκολο προορισμό σε κάποιο άλλο νησί των Κυκλάδων…

Το κανάλι μας στο youtube 

(Visited 2.335 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*