Στην Πάρο και την Ίο ο Φίλιππος Φόρτωμας

Newsroom
30/08/2021 23:26
 
 
 

 

Την Πάρο και την Ίο επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, όπου παρευρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων και συναντήθηκε με τοπικούς φορείς.

Επίσκεψη στην Πάρο

Η περιοδεία του ξεκίνησε την Παρασκευή 27 Αυγούστου, οπότε και παρευρέθηκε στη μουσική εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου της Αθήνας και η οποία διοργανώθηκε στη μνήμη του Λευκιανού Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού, στις Λεύκες της Πάρου. Περαιτέρω, ο βουλευτής επισκέφτηκε την έκθεση τεκμηρίων «Μαντώ Μαυρογένους 1821 – 2021 γεννημένη ελεύθερη», στο Μέγαρο Λευκών Πάρου.

Τέλος, εκπροσωπώντας την Ελληνική Βουλή, απηύθυνε χαιρετισμό στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα».

Επίσκεψη στην Ίο

 

Το Σάββατο 28 Αυγούστου, ο βουλευτής της ΝΔ παρευρέθηκε στον Εσπερινό για τον εορτασμό της Αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, στον Ιερό Ναό Ιωάννη Προδρόμου, στον Κάλαμο Ίου.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου, ο κ. Φόρτωμας έδωσε το «παρών» στην παράσταση «Στη σκιά του Ομήρου», στον Προϊστορικό Αρχαιολογικό χώρο Σκάρκου Ίου.

Συνάντηση με το δήμαρχο Ιητών

Τέλος, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, ο βουλευτής Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ίου Γκίκα Γκίκα, κατά την οποία συζητήθηκαν ποικίλα θέματα που αφορούν το νησί και την καθημερινότητα των Ιητών, καθώς και την εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου.

«Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την Πάρο και την Ίο, να παρευρεθώ σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να συμμετάσχω στους εορτασμούς της Αποτομής της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου. Κάθε φορά που επισκέπτομαι τα νησιά μας, έχω την χαρά να συνομιλώ με τους συμπολίτες μας και τις τοπικές αρχές και να αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους. Θέλω να γνωρίζουν ότι θα είμαι δίπλα τους κάθε στιγμή και θα εργάζομαι για το καλό όλων των Κυκλαδιτών», δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων στο τέλος των επισκέψεών του.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*