Διαδικτυακή συνάντηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα

Newsroom
10/10/2021 13:51
 
 
 

 

Με αφορμή την επίσκεψη στη Σαντορίνη του Πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα κ. David Dondua, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ο κ. Dondua επισκέφθηκε τα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σαντορίνη όπου τον υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χρήστος Μαρκοζάννες και Νίκος Νομικός, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης συνδέθηκαν και συζήτησαν μαζί του ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων από τη Σύρο.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε παρουσίαση του θεσμικού ρόλου και των δράσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με έμφαση στις πρωτοβουλίες του για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού στις Κυκλάδες, όπως είναι το πρόγραμμα Aegean Cuisine.

Από την πλευρά του ο Πρέσβης έκανε λόγο για τη σημασία του τουρισμού στην οικονομία της Γεωργίας και οι δύο πλευρές από κοινού εξέφρασαν την πρόθεσή τους να διερευνήσουν τρόπους συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας πάνω σε νευραλγικούς τομείς της οικονομίας, όπως είναι ο τουρισμός και η εκπαίδευση των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δράσεις τους.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*