Δήμοι Κυκλάδων: Τα ποσοστά εμβολιασμών των δημοτικών υπαλλήλων – «Ουραγός» ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (πίνακας)

Newsroom
10/11/2021 19:36
 
 
 

 

Με τα κρούσματα και τους διασωληνωμένους να αυξάνονται ραγδαία, καθώς μόνο σήμερα οι λοιμώξεις ανήλθαν στις 7.105, αξίζει να δει κανείς τα ποσοστά εμβολιασμένων εργαζόμενων ανά δήμο, την ώρα που πολλοί ειδικοί και πολιτικοί συνιστούν υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά οι δημοτικοί υπάλληλοι στα νησιά των Κυκλάδων είναι 2.047 από τους οποίους οι ανεμβολίαστοι ανέρχονται στους 586 (εμβολιασμένοι 1.461).

100% εμβολιαστική κάλυψη κατέχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Σικίνου ενώ τη χαμηλότερη εμβολιαστική κάλυψη κατέχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Στο δήμο Σύρου-Ερμούπολης έχει εμβολιαστεί το 71% των υπαλλήλων, της Μυκόνου το 68%, στο δήμο Θήρας το 75% και στο δήμο Πάρου (μία θέση πριν το τέλος) το 68%.

Σε ότι αφορά δε ολόκληρη τη χώρα, τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμών κατέχουν οι εργαζόμενοι σε νησιωτικούς δήμους. Στους ουραγούς των εμβολιασμών βρίσκονται οι εργαζόμενοι πολλών Δήμων της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.

Αναλυτικά ο πίνακας των εμβολιασμών των εργαζομένων ανά δήμο στο νομό Κυκλάδων

 

(Visited 840 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*