Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Authentic Big Blue στην Αμοργό

Newsroom
17/10/2022 17:13
 
 
 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 το 4ο Authentic Big Blue. Στο βυθό του απέραντου γαλάζιου καταδύθηκαν 50 αθλητές από 14 χώρες σημειώνοντας εξαιρετικές αποδόσεις. Στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας «αναδύθηκαν» στις γυναίκες η Ελληνίδα Fayrouz El Mehdawi και στους άντρες ο Βούλγαρος Deyan Doychev.

Στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο Amorgos Diving Center παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραϊσκος, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων κα Ευδοκία Κατσάνη και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Αμοργού κα Πόπη Δεσποτίδη.

Ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που συναντηθήκαμε όλοι μαζί ξανά στο απέραντο γαλάζιο της Αμοργού μας. Συγχαρητήρια σε όλου τους αθλητές/τριες για τις επιδόσεις τους. Είναι οι πρεσβευτές της ιδιαίτερης ομορφιάς του νησιού μας και της μοναδικής φιλοξενίας μας. Είναι τιμή μας που στις φετινές απονομές παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου. Αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού η προβολή του νησιού μας μέσα από την δυναμική ομορφιά και γοητεία των καταδύσεων που προσελκύουν αθλητές και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μέσα από το Authentic BigBlue η Αμοργός κερδίζει τη θέση που της αξίζει στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης»

Το Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης Authentic Big Blue, διεξάγεται με την άδεια της ΕΟΥΔΑΑ και αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Αμοργού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της ΚΕΔΕ.

Δυναμικοί χορηγοί της φετινής διοργάνωσης ήταν AVIN, BLUE STAR FERRIES, PATHOS και ο ΟΦΣΕ. Χορηγοί επίσης ήταν η εταιρεία Καρτέλιας, η Blue Hunter και το επιχειρησιακό κέντρο των αγώνων το Amorgos Diving Center. Ιατρικός υποστηρικτής ήταν το Ωνάσειο καθώς επίσης τους αγώνες στηρίξαν η ΕΑΣ Νάξου, η ΛΟΥΞ και η ΔΙΡΦΥΣ.

Τα αποτελέσματα της Διοργάνωσης

(Visited 87 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*