Έγκριση επιχορήγησης για εργασίες στην αφαλάτωση Αιγιάλης Αμοργού

Newsroom
27/10/2022 14:46
 
 
 

 

Σε μια σημαντική απόφαση για την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης στην Αιγιάλη Αμοργού προέβη το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η επιχορήγησης του Δήμου Αμοργού μέχρι του συνολικού ποσού των 35.960,00€ για την κάλυψη της δαπάνης αντικατάστασης της αντλίας υψηλής πίεσης της μονάδας αφαλάτωσης της Αιγιάλης Αμοργού.

Η δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022 και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Αμοργού.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του προγράμματος μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Αμοργού. Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ Γιάννη Πλακιωτάκη και το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, για τη συνεχή στήριξη του αγώνας μας για μια καλύτερη Αμοργό»

(Visited 15 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.