Διήμερο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την ΕΔΟΚ Αμοργού: Κάλεσμα συμμετοχής και «ευχαριστώ» της Ένωσης Ξενοδόχων

Newsroom
24/02/2024 22:38
 
 
 

 

Η ΕΔΟΚ Αμοργού αποκρίνεται θετικά στο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού για διεξαγωγή σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών, προγραμματίζοντας την εκδήλωση για τις 23 και 24 Μαρτίου 2024.

Το σεμινάριο θα παρουσιαστεί από έμπειρους εθελοντές διασώστες της Ε.Δ.Ο.Κ. Αττικής, και καλούνται τα μέλη της Ένωσης να δηλώσουν συμμετοχή.

Η Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την ΕΔΟΚ Αμοργού για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά της, επισημαίνοντας τη σημασία του προγραμματισμένου σεμιναρίου για την προετοιμασία κατοίκων και φορέων ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού
Ευχαριστήριο προς ΕΔΟΚ Αμοργού

Η ΕΔΟΚ Αμοργού ανταποκρινόμενη στο αίτημα μας για πραγματοποίηση σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών μας απάντησε σήμερα με επιστολή, καθώς και σε όλους τους φορείς του νησιού.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο από έμπειρους εθελοντές διασώστες της Ε.Δ.Ο.Κ. Αττικής. Με νεότερη ενημέρωσή θα κοινοποιηθεί ο χώρος και οι ώρες διεξαγωγής καθώς και τα αντικείμενα που θα παρουσιαστούν.
Καλούμε τα μέλη της Ένωσης μας όπως λάβουν μέρος στο σεμινάριο και συγκεκριμένα να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6976513861, στην κα Ψακή-Ατσά Σοφία.

Επίσης θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να στείλουμε ευχαριστήρια επιστολή στην ΕΔΟΚ Αμοργού για την άψογη συνεργασία μας και σας την παραθέτουμε παρακάτω:

Αξιότιμε κ Πρόεδρε,
Λάβαμε την ενημερωτική επιστολή σας και εμείς την προωθήσαμε στα μέλη μας. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού, για την πραγματοποίηση σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών μιας και η θερινή σεζόν είναι προ των πυλών.
Επίσης να σας ευχαριστήσουμε και για την ικανοποίηση του αιτήματός μας να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης που είναι πολύ σημαντική. Σίγουρα το σεμινάριο θα βοηθήσει όλους τους κατοίκους αλλά και τους φορείς που θα συμμετέχουν σε αυτό.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 94 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*