Οι αθλητικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά και θα αφιερωθούν στη μνήμη του εκλιπόντος
Τη βαθιά της θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Ιωάννη Σκοπελίτη εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού, ανακοινώνοντας παράλληλα τη μερική αναστολή των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων του 3ου Αμοργιανού Φεστιβάλ ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Ιωάννης Σκοπελίτης υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα, η οποία συνέδεσε το όνομά της με την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική πορεία της Αμοργού και των Κυκλάδων επί δεκαετίες.
Στο πλαίσιο του πένθους, ακυρώνονται η εκδήλωση παραδοσιακών χορών που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο στα Κατάπολα, καθώς και η μουσική συναυλία της Κυριακής.
Οι αθλητικές δραστηριότητες του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν κανονικά και θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του εκλιπόντος, ενώ θα πραγματοποιηθούν επίσης οι προγραμματισμένες απονομές και η επίδοση των αναμνηστικών την Κυριακή στην Αιγιάλη.
Η Ένωση εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ιωάννη Σκοπελίτη, τονίζοντας ότι η προσφορά του και η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του θα παραμείνουν ζωντανές στη συλλογική μνήμη της Αμοργού και των Κυκλάδων.
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


























