Διακοπή νερού στα Κατάπολα Αμοργού την Πέμπτη 18 Ιουνίου

Newsroom.
17/06/2026 19:23

Η διακοπή υδροδότησης θα διαρκέσει από τις 09:00 έως τις 12:00 λόγω εργασιών στο πλαίσιο του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης των Καταπόλων

Ο Δήμος Αμοργού ενημερώνει τους κατοίκους και επαγγελματίες των Καταπόλων ότι την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή νερού από τις 09:00 έως τις 12:00 το πρωί.

Η διακοπή εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αντικατάσταση του Δικτύου Ύδρευσης Καταπόλων» και κρίνεται αναγκαία προκειμένου να τοποθετηθούν μειωτής πίεσης και βάνα απομόνωσης στο δίκτυο. Οι παρεμβάσεις αυτές αποσκοπούν στην προστασία του οικισμού από πιθανές αυξήσεις πίεσης κατά τη διαδικασία της τμηματικής σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης.

Ο Δήμος καλεί δημότες, κατοίκους και επαγγελματίες να μεριμνήσουν έγκαιρα για τις ανάγκες τους και να λάβουν υπόψη τη διακοπή, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα και δυσάρεστες συνέπειες κατά το διάστημα των εργασιών.

Comments are closed.